XP-Pen Artist 12 Digitalt tegnebrett og Photoshop med skjerm best i test 2019Jeg har et lite tegnebrett XP-Pen Artist 12 med 11.6" IPS skjerm . For dem som ikke vet hva det er, det er et elektrisk brett som du kobler på dataen, som gjør slik du kan tegne på dataen. Det er ganske gøy å bruke, selv om en ikke er så alt for flink til å tegne.

Har lenge vurdert å kjøpe et fordi jeg er fan av "lineart" grafikken man oppnår ved hjelp av tegnebrett. Man kan selvsagt også oppnå dette utrykket ved hjelp av mus - men det er ikke like enkelt og organisk. jeg har ikkje testa det ut så veldig mykje, men litt av grunnen til at eg kjøpte det er fordi det då kanskje er lettare å tegne på pc'en.

Med et vanlig tegnebrett uten skjerm må du se rett frem på datamaskinens skjerm, og ikke på tegnebrettet som ligger på skrivebordet. Det kan i begynnelsen være vanskelig å lære deg når det normale er å se ned på pennen, og det som tegnes. Dersom du vil jobbe som om du tegner direkte på et papir finnes det tegnebrett med innebygd skjerm. Du ser da alt som skjer på skjermen samtidig som du tegner med pennen på den.

XP-Pen Et rimelig alternativ til Wacom , med alt fra amatør-produkter til seriøse proffbrett for designere, arkitekter, CAD-operatører, videoredigerere, musikkprodusenter og andre.Spesifikasjoner

Standardoppløsning :

Color Gamut :

Bildets lysstyrke :

Kontrastforhold :

Aktivt område :

Mål :

Bildets sideforhold :

Fargestøtte :

Bevegelsesoppløsning :

Trykk nivå :

Antall knapper:

Vannrett / Loddrett siktvinkel:

Responstid :

Garanti (måneder) :

Kompatibel :

Innehold:

XP-Pen Artist 12 Offisielle nettbutikken pris, ca kr 2100 :https://www.storexppen.com/buy/65.html11.6" IPS skjerm
Tegnebrettet Artist 12 fra XP-Pen gjør det enkelt å illustrere, redigere. gir deg presisjon og kontroll . Tegnebrett er ikke bare for designere og illustratører, de er perfekte.

Tegnebrettet/skjermen, som kan ligge flatt på skrivebordet eller stilles i skråstilling, har en integrert IPS-skjerm med diagonal-størrelse på 11,6 tommer. Oppløsninger er full HD på 1920 x 1080 punkter med 16,7 millioner farger, føles stor for sine 13 tommer, og har skarpe farger (72% NTSC). Ingenting å utsette rent visuelt.

De fleste forbinder tegnebrett med en liten tegneflate med en tilsvarende penn, hvor det man tegner overføres til datamaskinen og vises på en ekstern skjerm. Det er ikke tilfelle med dette tegnebrettet. Her kan du tegne direkte på hele skjermen, og man kan hele tiden se det man tegner der pennen treffer skjermen.


Batteriløse pennenPennen er trådløs og uten batteri så kan få frihet til å bevege hånden slik du ønsker.Pennen har i tillegg to knapper, som man selv kan definere hva skal brukes til.

Den trådløse pennen har 8192 trykknivåer som gir en absolutt posisjon på tegnebrettet og gjør det mulig å imitere en penn, kritt eller pensel med ulik programvare. Pennen egner seg godt for de med belastningsskader eller for de som har vanskeligheter med å røre på hånden. Få følelsen av å holde i en ordentlig penn!

Den P06 pennen er mer nøyaktig, mer trykkfølsom og mer responsiv . Det gjør bruken mykere og naturlig, hvor du kan kontrollere linjens tykkelse og dekning med hvor hardt du trykker. Du får samme nøyaktighet som med ekte penner og pensler.

6 programmerbare knappene og 1 berøringsfølsom stripeXP-Pen Artist 12 Har en svært tynn fargeskjerm med et kompakt design. Utenfor selve skjermflaten på Artist 12 er det 6 knappene på venstre side, pluss en berøringsfølsom stripe som kan brukes til å rulle skjermbildet, zoome inn og ut eller utføre andre kommandoer som man legger inn i styringsprogramvaren. Uten tilpasninger får de automatisk en scrolle-funksjon i nettleseren og i Word og Excel, samt en zoomfunksjon i Photoshop.

I prinsippet kan man utføre alle aktuelle pc-kommandoer ved å kombinere disse tastene, de berøringsfølsomme stripene og den elektroniske pennen som benyttes på selve skjermen.

Driver Installering
Tre-i-ett-forbindelseskabelen gjør det enkelt og ryddig å sette opp på en Mac eller PC. Brettet kobles til pc-en via usb-c kabel, som også fungerer som strømtilførsel.

Artist 12 offisielt nettsted :https://www.xp-pen.com/goods/show/id/380.html

Med for eksempel Photoshop installert, og så bruker man pennen rett på skjermbildet av det fotografiet man skal jobbe med. Snarveisknappene på sidene fungerer ikke uten konfigurering .

Brukeropplevelse Photoshop
Jeg har først og fremst gode erfaringer med å tegne med tegnebrettet i Photoshop. I Photoshop kan man bruke en rekke ulike penseltyper/tegneverktøy og man kan også lage sine egne. Man kan variere størrelsen på tegneverktøyene og bl.a. bestemme om streken skal være halvt gjennomsiktig, ha tekstur eller være utflytende, her er det en rekke muligheter.

Den største fordelen med å bruke et tegnebrett i Photoshop, er at man kan stille inn tegneverktøyet til å være trykkfølsomt. Med en trykkfølsom strek får man en mer personlig strek, som ligner mer på den streken man får ved å tegne for hånd med f.eks. blyant eller tusj. Når man har installert driverne til tegnebrettet, går man inn på Brushes-paletten i Photoshop og haker av for shape dynamics. Deretter stiller man control under size jitter, til pen pressure. Man kan også sette control, under angle jitter og roundness jitter, til pen pressure. Streken vil bli annerledes i forhold til hva du haker av på, her er det bare å prøve seg fram og velge det du liker best.

Når du tegner på papir, har du ikke uendelig med sjanser, i Photoshop har du det. Angremuligheten gjør at jeg blir mer dristig. Jeg tør å teste ut tilsynelatende ville ideer, fordi jeg vet at jeg ikke risikerer å ødelegge noe jeg er fornøyd med.

Når man jobber digitalt, har man hele tiden muligheten til å flytte rundt på elementer, forandre farger og fjerne noe. For min del, blir de første lagrede versjonene av et dokument, skissene.

Den fleksibiliteten man får i Photoshop er for meg verdifull, I Photoshop fikk Jeg konstatert at trykkfølsomheten fungerer. Pennen har 8192 trykkfølsomme nivåer. kan man få spennede resultater.

Så, her ble min tegning:Konklusjon

Etter å ha testet produktet XP-Pen Artist 12 i flere måneder synes jeg at det å kunne tegne og justere direkte på skjerm føles veldig behagelig og mindre anstrengende. Det er mye mer logisk å bare tegne på rett på skjermen på tegnebrettet enn å koordinere bevegelsene på tegnebrettet og ha blikket på en annen skjerm.

Av og til kan man bli for opphengt i detaljene, og når du zoomer ut etterpå ser du at redigeringen ikke ble slik du ønsker. Med to skjermer unngår du dette. I tillegg kan man fargekalibrere tegnebrettet slik at resultatet blir likt på ulike skjermene.

Jeg vil anbefale et slikt tegnebrett dersom du arbeider mye med bilderedigering og ikke minst retusjering. Å tegne direkte på skjermen er mer intuitivt og gir en effektiv arbeidsflyt. Arbeider du med mus i dag, vil jeg uansett sterkt anbefale å kjøpe et tegnebrett!

Pluss: Raskere arbeidsflyt , Mer intuitivt å arbeide direkte på skjerm, En rekke konfigurasjonsmuligheter for tilpasset bruk . Artist 12 tegnebrett med skjerm er særlig myntet på folk som jobber på kraftige pc-er og arbeidsstasjoner med tung grafisk programvare.

4.7 Star App Store Review!
Cpl.dev***uke
The Communities are great you rarely see anyone get in to an argument :)
king***ing
Love Love LOVE
Download

Select Collections