Hoe maak ik mijn eigen chocoladeverpakkingen?

Je hebt talent, je bent erin geslaagd om je eigen assortiment chocoladeproducten te ontwikkelen. Je werkt met professionals in de sector of je hebt het zelf voor elkaar gekregen. U hebt nu nog één cruciale stap over voordat u uw product verkoopt: de verpakking van de chocoladedozen.

U begint met het zoeken op zoekmachines naar fabrikanten van chocoladeverpakkingen. Meestal werken deze bedrijven "voor iedereen", ze hebben producten die er op het eerste gezicht aantrekkelijk uitzien, maar als je goed kijkt: alle producten zijn hetzelfde. Vandaag de dag kun je het je niet meer veroorloven om een product te lanceren zoals alle andere. Je moet jezelf onderscheiden.

Verpakkingen maken is geen sinecure, je moet je doelgroep begrijpen en vervolgens een product ontwikkelen dat bij hen past. Dit wordt meestal gedaan door het maken van een mock-up, zodat u kunt visualiseren hoe uw uiteindelijke project eruit zal zien.

Chocoladeverpakkingen moeten creatief zijn, maar ze moeten ook functioneel zijn en aan enkele zeer belangrijke criteria voldoen:

De kwaliteit van het karton: als u geen plastic inserts (transparante blisterverpakking) maakt, moet u absoluut voldoen aan strenge normen met betrekking tot de kwaliteit van het karton. De normen zijn vastgelegd in specifieke voorschriften voor contactmaterialen. Aarzel niet om ons te vragen om meer informatie over dit onderwerp!

De sterkte van de verpakking: wordt uw verpakking per post verzonden? Heeft u een maximale dikte nodig voor uw zendingen? Dan moet u een kwaliteitskartonnen doos kiezen die voldoet aan de krachtnormen om uw pralines op een optimale manier te kunnen leveren.

Plastic inlegvellen voor levensmiddelen: Het is ideaal om plastic PET-inlegvellen te maken voor het bewaren van uw pralines. Neutraal en recyclebaar; deze inserts houden uw producten op hun plaats tijdens het transport en bieden de eindklant de beste smaakervaring.

De presentatie van uw producten: het wachtwoord is eenvoudig: u moet uw klanten jaloers maken, u moet ze laten kwijlen ;) Uw producten moeten worden beschermd, maar ook goed worden gepresenteerd. Het ontwerp van de chocoladeverpakking moet opvallend zijn, maar ook de indruk wekken van een perfect afgewerkt product.

Wees creatief en milieuvriendelijk: denk aan materialen die de mogelijkheid bieden om gerecycled te worden; karton en PET zijn goede opties.

Samenvattend: het produceren van verpakkingen voor chocolade is geen geringe opgave. U kunt zich het beste wenden tot een innovatief bedrijf dat u begeleidt bij de ontwikkeling van uw producten.

"We zijn blij met de verpakking die we hebben geproduceerd met Mouldinginjection.com; praktisch en sterk, het heeft ons in staat gesteld om onze producten snel en tegen een lagere prijs te verkopen. Het creatieve aspect van de ontwerpstudio is een pluspunt.”

Kunststof spuitgieten

verplaatsing van de productie van kunststoffen

Moulding Injection is een belangrijke partner voor de productie van kleine of grote series kunststof onderdelen door middel van spuitgieten.
Follow
Cards you may also be interested in
Natural Ingredient Insect Repellent Market Business Strategies by Leading Industry Players Forecast to 2027
swati06
1
0
0
How to Write a Request for Proposal or RFP ?
zbizlink
1
0
0
Learn About Financial Contingency Plan with Experts
adelehnsley
1
0
0
HOW CHEAP COURIERS AFFECT WORLDWIDE?
courierbooking
1
0
0
Blogging Tips and Tricks for Beginners to Grow a Blog
theblogchatter
1
0
0
Fructose Market Facts, Figures and Analytical Insights During Forecast Period 2020 to 2027
kunjalsharma98
2
0
0
What is the Key to Writing an Effective Proposal in Response to an RFP?
zbizlink
1
0
0
What is RFP Automation?
zbizlink
1
0
0
Camping Tent Market By Growing Rate, Geographical Regions, Forecast to 2027
swati06
1
0
0
Non-residential Prefabricated Building Systems Market 2020 to 2027: Expected Development, Share, Size, Demand, Revenue and Study of Key Players
swati06
1
0
0
Peanut Butter Market | Valuable Report with Scope, Gross Profit, Status, Revenue, Trends and Forecast by 2027
kunjalsharma98
3
0
0
Mountain Bicycles Market Key Market Dynamics, Drivers, Restraints, Opportunities, Future Trends, and Growth Outlook 2020 to 2027
swati06
1
0
0
Matcha Market growth at a CAGR of 8.52% in the forecast period of 2020 to 2027
kunjalsharma98
2
0
0
NEED A PLUMBER IN CHANDLER, ARIZONA?
ronaksachdev570
1
0
0
Food Emulsifiers Market Share, Revenue, Demand, Top Leaders, Industry Trends, Size, Growth Analysis forecast by 2027
kunjalsharma98
2
0
0
What is a Request for Proposal?
zbizlink
1
0
0
Asia-Pacific Water Dispensers Market Trends, Business Overview, Challenges, Opportunities and Forecast to 2027
swati06
1
0
0
How to Respond to a Request For Proposal {RFP}
zbizlink
1
0
0
Poultry Probiotic Ingredients Market Evolving Opportunities with Innovative Ideas by Key Players|2027
swati06
1
0
0
Ecleepse
thomaslucas
1
0
0
4.7 Star App Store Review!
Cpl.dev***uke
The Communities are great you rarely see anyone get in to an argument :)
king***ing
Love Love LOVE
Download

Select Collections