Lotus Notes till Outlook-verktyget för att konvertera NSF till PST med e-post, kontakter, kalender

NSF till PST-omvandlar programvara


Lotus Notes till Outlook har blivit en typisk förändringsuppgift idag. Båda är välkända och i stort sett använda e-postapplikationer för handel med information som börjar med en plats och sedan till nästa.


Dessutom kan Lotus Notes användas med olika informationsbaser och Domino-applikationer. Det sparar hela meddelanden, kontakter och annan data i en .nsf-post.


Synvinkel mot andra sidan talade också till som Personal Information Manager. Det är en aspekt av Microsoft Office Suite. Den största delen 1.000.000 av befolkningen använder Outlook-applikationen för att skicka / få information som börjar med en plats och sedan till nästa. Det hjälper till att övervaka meddelanden, adressbok, scheman, uppdrag, register, arkiv, dagböcker och olika saker på hårddisken. På samma sätt gör det en ensam PST-arrangör att lagra den anslutna informationsbasen, till exempel kontakter, meddelanden, scheman och så vidare


Slutet:


Två tekniker för att skicka ut Lotus Notes-arrangörer till Outlook med meddelanden, kontakter och scheman. Den manuella strategin är acceptabel att utföra, men många nackdelar är relaterade till den. Arrangemanget för utomstående är en omedelbar och säker metodik i motsats till den manuella strategin för Lotus Notes till Outlook-transformation. Upplev att produkten fungerar genom att ladda ner gratis demo av instrumentet som gör det möjligt att handla initialt 10 NSF till PST frigjort från kostnad.

4.7 Star App Store Review!
Cpl.dev***uke
The Communities are great you rarely see anyone get in to an argument :)
king***ing
Love Love LOVE
Download

Select Collections