Bulk Export PST v MBOX s prilogami za Windows 10

PST v MBOX pretvornikom Windows 10


Ali je na voljo ročna metoda za pretvorbo PST v MBOX?


Ne, PST in MBOX sta značilni obliki dokumentov in jo podpirajo različni kupci e-pošte. MS Outlook podpira PST za shranjevanje e-poštnih informacij Outlooka. Medtem ko MBOX uporabljajo različni kupci e-pošte, kot so Mozilla Thunderbird, Entourage, Mac Mail itd. V teh smernicah, medtem ko prihaja do zapisa PST kateremu koli potrjenemu e-poštnemu odjemalcu MBOX, gre za napako strankam. Ker MBOX potrdi e-poštni kupec, strankam ne dovoli, da odprejo zapis PST v programu Mac Mail ali Mozilla Thunderbird. Tako je z uporabo ročne tehnike težko spremeniti PST v zasnovo MBOX. Nenehno je predpisana uporaba pretvornika PST v MBOX za plodne rezultate sprememb.


Specializirana resolucija za paketni izvoz PST v format MBOX


Ali je pravilno reči, da iščete najbolj enostaven delovni odgovor za množico poslanih PST na zasnovo MBOX? Specializirani strokovnjaki nenehno predlagajo uporabo katere koli zunanje naprave PST v pretvornik MBOX, ki lahko brez večjega obsega zapisuje MBOX zapise v zasnovo PST. To je natančen in idealen odgovor za stranke, da pridejo do svojih Outlookovih informacij v kateri koli potrjeni e-poštni aplikaciji MBOX. Ta aplikacija podpira različno e-poštno aplikacijo, ki lahko brez večjega verjame v kateri koli dokument PST katere koli prilagoditve MS Outlook.


To je osnovni vnaprejšnji odgovor za stranke, ki lahko brez večjega napora preselijo celotne informacijske stvari v Outlooku in njihove informacije, vključno z e-poštnimi sporočili in povezavami. Strankam je ponudil številne poudarke, s katerimi lahko stranke brez večjega napora odprejo svoj PST dokument v e-poštnem odjemalcu, ki temelji na MBOX.


Za stranke je to hiter, hiter in zanesljiv odgovor, s katerim lahko v kratkem s svojimi povezavami spretno zamenjajo svoje podatke od PST do MBOX design. Učinkovito je dostopen za stranke, ki ne požrejo veliko časa, da grozde pošljejo PST v zasnovo MBOX in v kratkem zaključijo cikel sprememb. PST v MBOX pretvornikom Windows 10 je učinkovito dostopen za stranke v brezplačni predstavitveni različici, ki ponuja spremembo 10 stvari iz PST v oblikovanje MBOX.

4.7 Star App Store Review!
Cpl.dev***uke
The Communities are great you rarely see anyone get in to an argument :)
king***ing
Love Love LOVE
Download

Select Collections