OST naar PST converter online tool om OST-document om te zetten in PST

OST naar PST omzetter online gereedschap


Beste OST naar PST-converter om OST-record naar PST te verplaatsen


In deze innovatiewereld zijn enorm veel gegevens toegankelijk, maar het is buitengewoon moeilijk om er een te kiezen die ideaal is en uw zorg effectief aanpakt. Voor het terughalen van OST-informatie hebben prachtige informatieregelingen de beste OST naar PST-converter gepland die geschikt is om geruïneerde, beschadigde of onbereikbare OST-records om te zetten in PST Outlook. Dit is de beste OST naar PST-convertervensters omdat het een gemakkelijk te begrijpen grafische gebruikersinterface gebruikt die klanten helpt.


Deze OST naar PST converter-applicatie is een betrouwbaar en ongemakkelijk hulpprogramma om OST om te zetten naar PST. Het vindt een manier om hele OST-brievenbusdingen te veranderen, zoals Inbox-componenten, Verzonden envelop, Outbox, Draft en Junk-verzendingen, enzovoort. OST naar PST-conversietoepassing directe proselytes OST naar PST, EML, MSG, EMLX en MBOX zonder problemen. Er zijn geen beperkingen voor de recordgrootte; u kunt de grenzeloze grootte van het OST-document veranderen in gewenste configuraties. Het helpt u om enkele, net als verschillende berichten uit het OST-record om te schakelen.


Sleutelelementen van de beste OST naar PST-converter


1. Voorafgaand aan de laatste wijziging; u kunt de weergave van berichten zien door op expliciete berichten te tikken.


2. OST naar PST Converter is een geschikt programma dat effectief informatie van met een geheime sleutel beveiligde OST-record verandert in een paar arrangementen PST, EML, MSG, HTML, PDF en MBOX zonder informatieloop.


3. Beste OST naar PST Converter stelt u in staat om de gekozen informatie tussen expliciete datums om te wisselen. U hoeft alleen maar twee verschillende datums te karakteriseren als "Begindatum tot einddatum".


4. In het geval dat uw omgeschakelde PST-document een enorme omvang heeft, kan het in meer bescheiden delen breken, zoals 1 GB, 2 GB, 3 GB, 4 GB en 5 GB.


5. OST naar PST Converter importeert ook OST naar Office 365 en Live Exchange Server, inclusief alle dingen met brievenbestelling.

4.7 Star App Store Review!
Cpl.dev***uke
The Communities are great you rarely see anyone get in to an argument :)
king***ing
Love Love LOVE
Download

Select Collections