Piese Ford Grand CMax nou

Abia recent, după semnarea contractelor de 1,5 miliarde de lire sterline pentru investiția verde a Ford în cercetare și producție în Marea Britanie, Ford anunță o investiție de 270 de milioane de lire sterline și locația aleasă a fabricii din Valencia pentru producția completă a modelelor Ford C-Max hibride și plug-in care urmează să fie gata pentru lansarea lor europeană în 2013.


Ford intenționează să extindă gama lor existentă cu tehnologie verde inovatoare în următorii trei ani. Aceste modificări vor fi aduse monovolumului lor cu cinci locuri și Grand C-Max cu șapte locuri.


Această știre vine într-un moment în care șoferii sunt mult mai conștienți de acreditările de mediu ale vehiculelor lor decât oricând, așa că ar putea fi o mișcare extrem de bună pentru Ford.


Versiunea completă hibridă a Ford C-Max, cunoscută și sub numele de HEV C-Max, și modelul hibrid plug-in PHEV vor beneficia de peste 36 de milioane de euro și subvenții din partea guvernului spaniol și a administrației regionale din Valencia, în timp ce sunt proiectate la Fabrica Ford - ceea ce demonstrează doar cât de serios sunt Ford cu privire la aceste adăugări de mediu.


Noile modele C-Max se vor alătura camionetei electrice Transit Connect și un Ford Focus alimentat cu baterii, care urmează să fie lansat în 2011 și 2012. Un alt model va fi introdus și pentru piața europeană la o dată ulterioară.


Experții din industrie sunt deja entuziasmați de perspectiva unui Focus pe baterie, așa că, fără îndoială, mulți vor anticipa cu nerăbdare lansarea acestuia. Următoarea generație de Ford C-Max și Ford Grand C-Max cu motor cu combustie va ajunge în showroom-urile din Marea Britanie mai târziu în acest an. .


Piese Ford Grand


Ford se așteaptă să vândă anual peste 2 milioane de monovolume în 120 de țări din întreaga lume. În total, Ford intenționează să lanseze zece modele diferite pe noua sa platformă MPV - se pare că Ford este pregătit pentru un viitor ocupat.

4.7 Star App Store Review!
Cpl.dev***uke
The Communities are great you rarely see anyone get in to an argument :)
king***ing
Love Love LOVE
Download

Select Collections