Testa den här anmärkningsvärda Postbox to PST Converter?

Användare måste prova detta fantastiska Mailvita Postbox till PST Converter-verktyg för att få en bekväm konvertering av Postbox-filerna till Outlook PST-format. Det är en professionellt testad app som ska användas av alla användare. Säkert och säkert konverteras alla filer av verktyget.


LADDA NER NU PÅ MAC


Med denna avancerade, designade applikationsanvändare möter inga skyldigheter när de konverterar sina Postbox-filer till Outlook PST-format. Det är en interaktiv applikation för konvertering av Postbox-filer. Användare kan enkelt konvertera sina Postbox-filer med det här verktyget. Dessutom konverteras valfritt antal filer av applikationen eftersom appen stöder batchkonvertering av filerna. Med fullständig noggrannhet tillhandahålls resultatet av verktyget. Programmets integritet bibehålls av detta fantastiska verktyg. Användare kan fritt konvertera sina Postbox-filer från liten till stor storlek med den här fantastiska applikationen. En djupfiltreringsfunktion tillhandahålls också som bibehåller filernas hierarki som den är. Duplikatinnehållet i filerna tas bort med den här applikationen. Kvaliteten på filerna bibehålls eftersom den använder den här appen. Smidigt och snabbt kan användare konvertera Postbox-filerna till Outlook PST-format. Kompatibiliteten för detta verktyg är anmärkningsvärt eftersom användare kan konvertera sina Postbox-filer till någon av Mac OS-versionerna. Selektiv konvertering av filerna tillhandahålls också av detta fantastiska verktyg eftersom användare kan välja de filer som de vill konvertera. Appen ger användarna full behörighet att konvertera Postbox-filerna. Användare kan spara de konverterade filerna i en befintlig mapp eller skapa en ny mapp för att spara de konverterade postlådefilerna. Många e-postklienter stöds av applikationen.


Bortsett från det kan alla nybörjare konvertera Postbox-filerna till Outlook PST-format eftersom appen ger ett användarvänligt gränssnitt. Ett omedelbart resultat tillhandahålls av appen till användarna.


Varför behöver användaren konvertera Postbox-filerna till PST-format?


Användare måste konvertera sina Postbox-filer till Outlook PST-format eftersom Outlook-formatfiler stöder en säker och säker konvertering av Postbox-filer till Outlook PST-format. PST-formatet är en pålitlig och användarvänlig plattform som kan användas av alla användare. Postbox-filerna stöder inga andra e-postklienter.


Åtgärder som krävs för konvertering av Postbox-filer


För användare som vill konvertera sina Postbox-filer till Outlook PST-format kan du följa nedanstående steg:


Steg 1 - Ladda ner verktyget Postbox to PST Converter i ditt Mac OS

Steg 2- Installera programmet

Steg 3- Lägg till Postbox-filerna som du vill konvertera till Outlook PST-format.

Steg 4 - Välj alternativet för utdata

Steg 5- Leta reda på sökvägen för att spara de konverterade Postbox-filerna

Steg 6- Klicka äntligen på "konvertera" -knappen

Stegen kan enkelt bearbetas av alla användare utan att möta något hinder. Alla nybörjare kan utföra dessa steg. En skärmdump av konverteringen av Postbox-filerna kan göras med denna fantastiska applikation. Ingen teknisk hjälp behövs för att användare ska konvertera filerna.


Nyckelattribut för applikationen


De viktigaste attributen för denna fantastiska applikation finns nedan. Låt oss studera dessa funktioner noggrant och djupt.


• Selektiv filkonvertering: - Användare har full frihet att konvertera Postbox-filer till Outlook PST-format. Applikationen ger en selektiv konvertering av Postbox-filerna till PST-format.


• Ingen storleksbegränsning:


• Lätt att använda: -


• Oberoende verktyg: -


Slutligt uttalande


Prova den här fantastiska Postbox to PST Converter genom att använda den kostnadsfria demoversionen av applikationen som hjälper användare att konvertera några av Postbox-filerna till Outlook PST-format. Demoversionen är flexibel och kan användas i alla Mac-operativsystem. Förutom demoversionen tillhandahålls också en licensierad version av verktyget. Den här licensierade versionen kan konvertera vilken mängd Postbox-filer som helst. Det rekommenderas att testa demoversionen innan du köper den licensierade versionen av verktyget. På bara några få klick kan användare få önskat resultat med det här fantastiska verktyget. En livstidsuppdatering av applikationen tillhandahålls också av den licensierade versionen av verktyget.


Bortsett från det, om användare har någon form av hinder, kan de kontakta kundtjänsten för applikationen som är tillgänglig under 24 * 7 timmar.


Besök här för mer info: - https://www.mailvita.com/postbox-to-pst-converter-for-mac/

4.7 Star App Store Review!
Cpl.dev***uke
The Communities are great you rarely see anyone get in to an argument :)
king***ing
Love Love LOVE
Download

Select Collections