Om eerlijk te zijn, hebben hoodies in het verleden niet de beste modereputatie gehad. Jarenlang leken ze de kledingkeuze te zijn van angstige tieners en onbetrouwbare kerels, niet van stijlbewuste mannen. Maar dat was toen zeker en niet nu. Door de opstand in de sportmode worden artikelen als sweatshirts en trainingspakken gezien als eigentijds en “hip”. Ze zijn echter niet de enige sportkleding in deze hippe nieuwe categorie, ook hoodies vallen zeker onder deze paraplu.


hoodie jongen


Overhead hoodie

Ook bekend als pullover hoodie, dit zijn degenen die de meeste mensen zullen dragen. De stijl is meestal los met trekkoorden in de capuchon om de opening aan te passen.

Over het hoofd hoodies (of overhead hoodies) worden vaak gedragen in een ontspannen en informele omgeving. Je vindt ze in het gebruikelijke grijs en zwart, maar ze zien er ook goed uit in gedurfdere kleuren en designs. Overhead hoodies zijn vaak zacht en dik, dus veel mensen dragen ze om in te slapen, vooral als ze een maat of twee groter zijn. Relatief goedkoop, dit soort hoodies zijn ideaal voor gelegenheden waarbij je gewoon iets wilt aantrekken en naar de deur wilt gaan.

Slim fit hoodies

Dit soort hoodies is populairder gemaakt door sportieve jongens en is de hoodie geworden van de modebewuste man. De gestroomlijnde pasvorm is te danken aan het feit dat fabrikanten meer elastaan gebruiken, ze zijn ook strakker aan de basis met nauwsluitende mouwen.


Skaterhoodie

Gemaakt voor skaters - vandaar de naam, dit soort hoodies zijn meestal te zien op ijsbanen en zelfs op de hellingen. Ze kunnen mouwloos zijn, wat een bonus is voor elke man die aan het trainen is en wil pronken met de "geweren". Maar wist je dat het ontbreken van mouwen op skater-hoodies niet alleen voor de esthetiek is? Deze hoodies zijn ontworpen om de windweerstand tijdens het skaten te verminderen. In het geval van kunstschaatsers, waar dit type hoodie ook gedragen wordt, geeft het bewegingsvrijheid en extra flexibiliteit.

4.7 Star App Store Review!
Cpl.dev***uke
The Communities are great you rarely see anyone get in to an argument :)
king***ing
Love Love LOVE
Download

Select Collections