De fem mest bullriga platserna i världen enligt bullermätningsverktyg

Topp fem bullrigaste platsen i världen enligt bullermätningsverktyg


Att känna till den bullrigaste och tystaste platsen i världen är ganska intressant, eller hur? När du vet det gör du bättre turnéplanering och kanske förbereder dig på vad du kan förvänta dig och vad inte när du är där.

Låt oss nu tillbaka till bloggtiteln som är de 5 värsta ställena att bo på på grund av den höga ljudnivån. Läs mer.

Mumbai - Indien

Indien är världens andra folkrika land precis efter Kina. Landet är känt för sitt oväsen och den myllrande scenen i städerna. Stor migration från Indiens landsbygd till städerna har gjort städer som New Delhi, Mumbai, Kolkata, Chennai och andra mycket bullriga.

Bullermätning


De 100 dB är precis som ett boende bara cirka 300 meter från ett jetflygplan. Det finns många bullerkällor men de framträdande är trafik, festliga firanden, fyrverkerier, industridrift med mera.

Andra städer i Indien som Chennai, Hyderabad, Bangalore, New Delhi och andra är också mycket bullriga.


Karachi, Pakistan

akustikkonsult

Kairo, Egypten

ljudkonsult


New York, USA

Vissa människor kanske inte tror att staden är bland de fem mest bullriga städerna i världen. New York eller NY kallas med rätta "Staden som aldrig sover".


Denna pulserande stad ger den bästa livskvaliteten men ljudnivån är inte så bra här. En av de stora anledningarna till att ha hamnat på den här listan är helikoptrarnas svävande på stadshimlen. Många invånare fortsätter att klaga på det höga antalet flygningar som är så låga att det blir svårt för dem att sova gott.


Guangzhou, Kina

Staden ligger i det folkrikaste landet i världen - Kina. Staden anses vara den bästa kommersiella staden på Kinas fastland och är hem för uppskattningsvis 13 miljoner människor.


Det är huvudstaden i provinsen Guangdong och bullret är alltid högt i staden på grund av höga migrationer.


Slutsatser

bullermätningarsound view instruments


Sound View är en professionell ljudkonsult och akustikkonsult som hjälper ljudmätningar med hjälp av kvalitetsverktyg för bullermätning. vi erbjuder mätning av ljud inomhus, ljudmätning utomhus, bullermätning för mätning av lägenheter och trafikbuller. Fråga nu efter ljudmätningstjänster i Stockholm, Göteborg, Malmö Sverige.

Website: http://soundview.se/tjanster/bostadsmiljo/ | Telefon: 072-576 62 52 | E-post: info@soundview.se

Sound View är en professionell ljudkonsult och akustikkonsult som hjälper ljudmätningar med hjälp av kvalitetsverktyg för bullermätning. Fråga nu efter ljudmätningstjänster i Stockholm, Göteborg, Malmö Sweden. http://soundview.se/
Follow
4.7 Star App Store Review!
Cpl.dev***uke
The Communities are great you rarely see anyone get in to an argument :)
king***ing
Love Love LOVE
Download

Select Collections