Kuinka käyttää keittiöhanaa keittiön tiskialtaan putkiliittimeen sisätiloissa


Voit ostaa keittiöhanan ja tiskialtaan putken liitinsovittimen Amazonista. Sinun on kuitenkin tiedettävä, miten sitä käytetään, ennen kuin ostat sen. Ensin sinun on selvitettävä, miksi tarvitset tätä sovitinta. Auttaako tämä sovitin vain kun asennat uuden keittiöhanan? Jos näin on, kannattaa harkita halvemman ostamista. Parempi vaihtoehto on ostaa laadukas.


Etsi vesihuolto


Ennen kuin asennat letkusovittimen, sinun on ensin löydettävä vedensyöttö. Tämä on yleensä metallikierteinen letku. Se on venttiilillä varustettu vesilähde. Ennen kuin kiinnität letkun, muista sulkea pesualtaan alla oleva vedensyöttöventtiili ja aseta ämpäri liitäntöjen alle. Liitä seuraavaksi hana sulkuventtiiliin käyttämällä tammenterhopäistä syöttöputkea tai punottua ruostumattomasta teräksestä valmistettua letkua. Liitä sitten ruiskutusletku ja sulkuadapteri pesualtaan viemäriputkeen.


https://www.nivito.fi


Tarkista hanan kierrekoko


Yrititpä sitten liittää keittiöhanan kylpyhuoneen tiskialtaan tai puutarhaletkuun, varmista, että valitset työhön sopivan. Keittiöhanan ja pesualtaan putken liitinsovittimen tulee olla yhteensopiva yleisimpien hanojen kanssa. On suositeltavaa tarkistaa hanan kierrekoko ennen hanan ostamista. Sen arvo on viidestä kymmeneen dollariin. Sellaisen saa rautakaupasta.


Osta korvaava kärki


Kun sinulla on oikean kokoinen sovitin, voit kiinnittää puutarhaletkun keittiön hanaan. Muista vain ruuvata hanan kärki irti ja tarkistaa sen sisällä oleva tiiviste. Tämän tiivisteen tulee olla kumia tai vinyyliä, jotta vesi ei vuoda, kun käynnistät veden. Jos käytät adapteria puutarhaletkun asennukseen, voit ostaa myös korvaavan kärjen.


Hanan ja keittiön tiskialtaan putken liitinsovitin on olennainen LVI-varuste. Ilman sitä et voi liittää keittiöhanasi tiskialtaan. Hyvä hanasovitin on joustava, joten se kestää korkeampaa vedenpainetta. Vesirosvo sopii monenlaisiin hanoihin. Vaihtoehtoisesti Koala-hanasovitin käyttää vipua hanan painamiseen alas kumirenkaaseen.

https://www.nivito.fi/ Tämä tyylikäs ja tyylikäs keittiöhana sopii täydellisesti moderniin kotiin. Siinä on siro muotoilu, joka lisää keittiöösi eleganssia. Se on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, joten se on valmistettu kestämään. Lisäksi sillä on 10 vuoden takuu, joten voit olla varma, että saat parhaan mahdollisen tuotteen.
Follow
4.7 Star App Store Review!
Cpl.dev***uke
The Communities are great you rarely see anyone get in to an argument :)
king***ing
Love Love LOVE
Download

Select Collections